Grundmallens sidor

Grundmallens sidor En mall kan bestå av en eller flera sidor i sin grunduppsättning. Dessa sidor visas som tumnaglar i platshållaren för sidor längst till vänster. Med första sidan högst upp och sedan i fallande ordning med sista sidan längst ner. För att gå till en sida klickar du på...

Read more

Alternativsidor

Hur man hanterar alternativsidor

Read more

Bildarkiv

Bildarkiv I bildarkivet kan du ladda upp bilder som ska ligga permanent i systemet. Det kan t.ex. vara områdesbilder, extra bilder på mäklare m.m. På första sidan kan du göra mappar för bilderna samt öppna mappar som du skapat tidigare. I varje mapp kan du ladda upp de bilder du...