Saknat objekt

Fasad:

Objekten listas beroende på objektets status i AKTUELLA OBJEKT, SÅLDA OBJEKT och ALLA OBJEKT. Men om du inte hittar objekten på ALLA OBJEKT så är sannolikheten stor att objektet inte är synligt för systemet. Det kan t.ex. vara så om objektet inte är publicerat, om det är sålt men satt som ej referensobjekt eller ett underhandsobjekt som ej ska ut på webbsidan.

I så fall kan  du skicka objektet till systemet genom att i Fasad gå till ”Leverantörer”. Där väljer du Mäklarprint Online och klickar.

Objektet förs nu över och du kan hitta det i fliken SKICKADE OBJEKT. Notera att om du uppdaterar objektet i Fasad kommer objektet i systemet inte automatiskt att uppdateras, så det måste skickas igen om du vill ha med ändringarna.

Mspecs

Det kan ta en timme innan ett objekt uppdateras i systemet.

Vitec

8 views