För att kunna flytta runt på textblocket måste ruttan vara vald, sedan går det att dra texten till den önskade platsen på sidan. När textblocket är valt kan man även förstora rutan genom att dra i någon av kanterna av rutan.

När textrutan är vald finns det andra inställningar på högra sidan av Live builder:

Roterings Vinkel: Ändra textens rotering om man önskar annan vinkel på texten

Fyll och Linje: Trycker man på fyll och en färg kommer hela textrutan bli i fylld med den färgen, Medans linje fyller bara ramen runt textrutan. Linje Storleken ändrar på ramens tjocklek

Genomskinlighet: Ändrar transparent nivån på text

Justeringar ändrar text blockets position till ett exakt, Mitten, vänster, höger samt upp och ner.

2 views