Objektslista

Här listas dina objekt som Creator kan hämta från ditt Mäklarssystem. Du kan också skapa en mall utan att hämta objektsdata – genom att välja TOM MALL.

Objekten är listade i:

AKTUELLA OBJEKT – Pågående objekt och objekt till salu

SÅLDA OBJEKT – Objekt som är markerade som sålda. Men det krävs att Creator fått en uppdatering om att objektet har fått denna status.

ALLA OBJEKT – Alla objekt som vi kan hämta från mäklarsystemet. (Objekt som inte finns i listan har inställningar i systemet så de inte kan hämtas.)

När du väljer objekt kommer detta att hämtas från ditt mäklarsystem och du får då möjlighet att redigera det.