I pdf-listan ser du de pdf:er du gjort, både de som du inte är klara med och de som är klara för tryck och print.

Du hittar enklast din pdf genom att välja från rullgardinsmenyn som visas när du markerar ”VÄLJ MÄKLARE”.
Du kan även hitta pdf:er genom sökfunktionen, där du skriver in adressens första bokstäver.

Vid varje objekt har  du olika alternativ:

REDIGERA: Öppna mallen för att göra ändringar i den

FLIPBOOK: Se hur den valda pdf:en ser ut i  flipbook-format för webben. Det går då att bläddra digitalt.

BESTÄLL: Gör en beställning hos Printin

TRYCK: Skicka eller ladda ner en högupplöst version för utskrift eller tryck hos externt tryckeri.  Dessa versioner är redan skapade och ni behöver inte vänta på att de ska skapas.

LÄNK: Klicka här för att kopiera en länk till flipbooken, som ni kan lägga in i mäklarsystemet. (Notera att denna länk är förkortad. Den riktiga länken är väldigt lång)

MAILA: Skicka en förhandsvisning till en kund eller annan intressent.

TA BORT: Ta bort pdf:en

Arkiv

I arkivet sparas alla pdf:er som är äldre än 6 månader. Du har möjlighet att filtrera pdf:er efter vilka enskilda mäklare de hör till. Du kan även filtrera  via adressen genom att skriva in de första bokstäverna i den adress du letar efter.

Pdf:er som ligger i arkivet kan inte redigeras. Men du kan ladda ner pdf:erna i de olika format du har tillgång till, t.ex. flipbook, tryckbar pdf o.s.v.