Bilder

Du kan hämta bilder till mallen från flera källor.

Du hittar bildhanteraren i vänstra spalten i systemet. Klicka på ikonen ”Bilder” (bredvid “Sidor”). Du får du följande val (listade i ordning enligt bild nedan):

• Ladda upp – Här kan du ladda upp en enskild bild.
  • Dropbox – Du kan hämta en bild du har sparat på ditt dropbox-konto.
  • Sparade bilder – Om du har sparade bilder i systemet så listas dessa mappnamn här.
  • Objektsbilder  –* Här listas alla objektsbilder som finns i mäklarsystemet.
  • Manuellt uppladdade – I menyn har du valet att ladda upp bilder. Bilder uppladdade med denna funktion läggs till objektet i systemet och hittas här. För att se en video hur denna funktion ser ut, klicka här.  (Notera: om du fått bilderna av fotografen i en packad fil måste du först packa upp bilderna genom att dra bilderna ur mappen de låg i, innan du laddar upp.)

Om du klickar på en bildruta innan du väljer en bild kommer den att hamna i den bildrutan. Om du inte gjort det så läggs bilden in fritt på sidan.

Om bilden har för låg upplösning kommer det en varning när du försöker lägga in bilden i bildrutan. Om detta händer, se till att använda print-bilderna istället för webbilderna. Hur stora bilderna måste vara beror på bildrutan. En liten bildruta behöver inte lika hög upplösning som en bild som ska ligga över ett helt uppslag.

4 views